Profile

Join date: Jul 27, 2022

About

Een van de eerste dingen die u moet doen als uw kraan niet wordt uitgeschakeld, is het handvat controleren. Zorg ervoor dat het in de uit-stand staat. Als de hendel is uitgeschakeld, zit het probleem waarschijnlijk in de kraan zelf. U kunt ook controleren op lekkage door te controleren op een druppelend geluid. Als geen van deze stappen het probleem oplost, bel dan een 24-uurs loodgieter Houston.


Volg stappen


Als de hendel wordt gestript, is de watertoevoer niet meer te regelen. Als de kraan een nieuwe steel heeft, moet u deze vervangen. Dit proces zal echter geen extra problemen veroorzaken. In de meeste gevallen is het een kwestie van eenvoudig het handvat en de steel vervangen. Als u niet zeker weet of u de handgrepen kunt vervangen, volgt u deze stappen: Verwijder de oude en breng draadafdichtingstape aan op de steel. Duw vervolgens de hendel over de draadafdichtingstape. Dit voorkomt toekomstige lekken en de nieuwe cartridge zou zonder problemen op zijn plaats moeten schuiven.


Maak de bestaande cartridge los


Vervang de patroon. U kunt deze zelf vervangen, mits u over het juiste gereedschap beschikt. Maak eerst de bestaande cartridge los. Wees voorzichtig bij het verwijderen van de patroon, aangezien een verwarde of vastgelopen patroon schade aan de leidingen kan veroorzaken. Zodra de oude eruit is, smeert u hem met water om ervoor te zorgen dat hij soepel in de nieuwe schuift. Nadat de nieuwe is verwijderd, plaatst u de hendel opnieuw. Test vervolgens de oplossing door de kraan een paar keer aan en uit te zetten. Als de oplossing niet werkt, lees dan verder voor meer informatie.


Vervang de hendel


Als de hendel vastzit, kunt u de hendel vervangen door het ventiel te vervangen. Het kan worden verwijderd met een tang of een schroevendraaier. Nadat deze is verwijderd, kunt u de nieuwe installeren. Zorg ervoor dat u de nieuwe niet op zijn plaats forceert, omdat dit de leidingen kan beschadigen. Nadat u de oude cartridge hebt verwijderd, gebruikt u smeermiddel om hem te helpen naar binnen te schuiven.


Installeer een nieuwe cartridge


Soms gaat de kraan helemaal niet uit. Dit kan een eenvoudige oplossing zijn. Als u weet hoe u een nieuwe cartridge moet installeren, kunt u de huidige verwijderen. Smeer vervolgens de steel van de kraan met een beetje loodgietersvet en probeer de hendel opnieuw. Dit zou het probleem moeten verhelpen en u de moeite besparen om een ​​loodgieter te bellen. Wanneer uw keukenkraan niet uitgaat, kunt u de cartridge zelf vervangen.U kunt proberen de kraanpatroon zelf te vervangen. Het is een eenvoudige klus die door een loodgieter kan worden uitgevoerd. Zorg ervoor dat u een tang gebruikt om de oude cartridge los te schroeven. Als alternatief kunt u een loodgieter bellen om de hele kraan te vervangen. Als al het andere faalt, kunt u proberen de cartridge te vervangen. Meestal lost dit het probleem op. U hoeft deze instructies alleen maar nauwkeurig te volgen.

curtiscruz9018715776

More actions